9 & 10 november 2022 | Expo Houten

‘Dé plek om te netwerken en op de hoogte te blijven van de laatste informatie’

Nico Schinkelshoek, redacteur TankPro

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2022

Het belangrijkste event in Nederland en België volledig gericht op oplossingen en service voor brandstof, carwash en energie voor de toekomst!

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. De Tankstation & Carwash Vakbeurs bestaat uit de grootste beursvloer op het gebied van oplossingen voor brandstof, energie en carwash in Nederland en België, een hoogwaardig congres over laden en verschillende workshops. De eerste beursdag sluiten wij af met een exclusieve netwerkborrel voor standhouders en relaties. Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs kunnen bezoekers die werkzaam zijn in de brandstof en carwash vakgebieden in gesprek gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Toegang voor tankstationondernemers, brandstofmaatschappijen en carwash ondernemingen is gratis.

Programma Registreren

Bekijk hier de aftermovie van afgelopen editie:

Uiteenlopende bedrijven laten de nieuwste ontwikkelingen uit de sector zien. Van food en retail tot brandstoffen en aanverwante producten.

We nemen vaste en vertrouwde elementen van de beurs mee, zoals het Tankstation Congres en praktische workshops, maar er zijn ook nieuwe ontwikkelingen, zoals demonstraties van carwashonderdelen.

Kortom: voor ieder wat wils. Wij kijken er in ieder geval naar uit om elkaar weer te ontmoeten en de laatste inzichten met elkaar te delen.

Branchepartners

De Tankstation & Carwash Vakbeurs wordt georganiseerd door de vakbladen TankPro en CarwashPro in samenwerking de volgende brancheorganisaties:

Exposanten

Programma Registreren