Expo Houten

CarwashPro Carwash Expo Tour

Online vakblad CarwashPro organiseert op de Tankstation Vakbeurs een speciaal programma voor de carwash-, en carcleaning-branche in Nederland.  Via extra aanduiding op de beursvloer bij de stand, een aparte plattegrond en een guided tour worden geïnteresseerde bezoekers geleid langs exposanten in de carwash sector. Onder de deelnemende bedrijven bevinden zich grote leveranciers als Eenzet Carwash, Christ, Washtec, Karcher en Dibo. Onlangs bevestigden ook toeleveranciers Dr Stöcker, Mesa coatings, Axipoint en Cleanpanel hun deelname aan de beurs.

Registreren

Discussieforum en workshops

Bezoekers kunnen dit jaar deelnemen aan speciale carwash-workshops. Hiervoor wordt een aparte ruimte ingericht. De gehele dag presenteren verschillende sprekers de laatste ideeën en innovaties uit de branche. Belangrijk onderdeel hiervan is het carwash discussieforum. Tijdens deze uitgebreide sessie kijken brancheverenigingen, fabrikanten en leveranciers van carwash-installaties naar de toekomst van de sector in de Benelux. Hoe gaat de carwash-wereld er in de toekomst uitzien, wat wordt belangrijk?

De Tankstation Vakbeurs is gratis voor carwash- en carcleaning-ondernemers, inclusief gratis parkeren, catering, lunch en afsluitende netwerkborrel.

Ook een bezoek brengen?

Wilt u ook een bezoek brengen aan de Tankstation Vakbeurs 2017? Registreer dan via onderstaande button.

Registreren

Carwash en carcleaning groeit als onderdeel van de Tankstation Vakbeurs. Elk jaar melden zich nieuwe exposanten in dit segment aan. Dit jaar heeft een record aantal carwash-exposanten zich aangemeld voor de beurs. Meerdere innovaties zullen te zien zijn en enkele exposanten pakken zeer groots uit. De interesse is groot vanuit ondernemers in carwash en carcleaning om gerichte informatie te ontvangen in een laagdrempelige setting, gericht op hun vakgebied. De Tankstation Vakbeurs en het online vakblad CarwashPro willen hier een helpende hand bieden om deze doelgroep extra aandacht te geven op de beurs.

Exposeren

Exposanten die zich ook, of zelfs specifiek richten op carwash en carcleaning kunnen, als zij zich aanmelden als exposant, ook onderdeel uitmaken van een speciale carwash tour. Via extra aanduiding op de beursvloer bij de stand, een aparte plattegrond en een guided tour worden geïnteresseerde bezoekers geleid langs deze exposanten.

Wilt u deelnemen als exposant, dan kunt u hier de brochure downloaden of contact opnemen met Niels Singeling voor meer informatie.