Expo Houten

Discussieforum en workshops

Bezoekers kunnen dit jaar deelnemen aan speciale carwash-workshops. Hiervoor wordt een aparte ruimte ingericht. De gehele dag presenteren verschillende sprekers de laatste ideeën en innovaties uit de branche. Belangrijk onderdeel hiervan is het carwash discussieforum. Tijdens deze uitgebreide sessie kijken ondernemers, brancheverenigingen en leveranciers van carwash-installaties naar de toekomst van de sector in de Benelux.

De Tankstation Vakbeurs is gratis voor carwash- en carcleaning-ondernemers, inclusief gratis parkeren, catering, lunch en afsluitende netwerkborrel.

Registreren

CarwashPro Carwash Expo Tour

Online vakblad CarwashPro organiseert op de Tankstation Vakbeurs een speciaal programma voor de carwash-, en carcleaning-branche.  Geïnteresseerde bezoekers worden langs carwash-exposanten geleid. Deze Tour start om 10.30 uur bij het Informatiepunt in de ontvangsthal. Onder de deelnemende bedrijven bevinden zich grote leveranciers als EenzetCarwash, Christ, WashTec, Kärcher en DiBO. Onlangs bevestigden ook toeleveranciers Dr Stöcker, Mesa coatings, AxiPoint en CleanPanel hun deelname aan de beurs.

Ook een bezoek brengen?

Wilt u ook een bezoek brengen aan de Tankstation Vakbeurs 2017? Registreer dan via onderstaande button.

Registreren

Exposeren

Exposanten die zich ook, of zelfs specifiek richten op carwash en carcleaning kunnen, als zij zich aanmelden als exposant, ook onderdeel uitmaken van een speciale carwash tour. Via extra aanduiding op de beursvloer bij de stand, een aparte plattegrond en een guided tour worden geïnteresseerde bezoekers geleid langs deze exposanten.