Maatregelen Covid-19

ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteit-, transport-, automotive, en tankstation/carwash sector. Waaronder ook de Tankstation en Carwash Vakbeurs. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia Group volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks. Hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en de GGD.

Om de Tankstation & Carwash Vakbeurs te bezoeken moet u in het bezit zijn van een een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-App), waaruit blijkt dat u ofwel volledig bent gevaccineerd, een geldig bewijs van herstel heeft of een negatief resultaat heeft van een coronavirus-test die minder dan 24 uur voor binnenkomst is genomen. U zult daarbij ook uw identiteitsbewijs moeten tonen. Meer informatie vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Samen zorgen voor een veilig evenement voor bezoekers, partners en sprekers. Voor vragen mailt u naar [email protected] (voor exposanten) of [email protected] (voor deelnemers).