Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

Tankstation & Carwash Vakbeurs uitgebreid naar twee dagen

De Tankstation & Carwash Vakbeurs staat in 2018 op het programma op woensdag 21 en donderdag 22 november. Het jaarlijkse evenement voor de tankstation- en carwashbranche, dat georganiseerd wordt door vakbladen TankPro en CarwashPro, is een ideale gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten en kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen. Tijdens de vakbeurs in Expo Houten vindt bovendien de vijfde editie van het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congresprogramma staat dit jaar volledig in het teken van de brandstofmix van 2020-2025. 

De vakbeurs is afgelopen jaren uit zijn jasje gegroeid, tijdens de editie vorig jaar kwamen meer dan 1700 bezoekers naar Houten. Reden voor de organisatie om het evenement uit te breiden van een naar twee dagen. De beursvloer begint inmiddels al behoorlijk gevuld te raken, op dit moment hebben meer dan 65 exposanten een plekje op de vloer uitgezocht. Dit jaar is gekozen voor een grote hal waarin alle toeleveranciers in de tankstation-, carwash-, convenience- en brandstofbranche hun nieuwste innovaties, diensten en producten tonen.

Brandstofmix 2020-2025
Parallel aan de vakbeurs staat ook dit jaar het Nationaal Tankstation Congres op het programma. Wat wordt de brandstofmix van de toekomst en hoe speel je als ondernemer op tijd in op de veranderingen in de markt? Experts, ervaringsdeskundigen en ondernemers nemen je mee in de wereld van LNG, CNG, fossielvrije diesel, hvo, biobrandstoffen en waterstof. Wat zijn de investeringen en waar liggen de grootste kansen? Het middagcongres vindt plaats op woensdag 21 november vanaf 13.00 uur.

Workshops en carwashforum
Op de tweede dag van de vakbeurs staat een groot aantal interessante workshops op het programma op de beursvloer. Deze workshops zijn gratis toegankelijk voor werknemers, managers en eigenaren van tankstation- en carwashbedrijven. Naast een tiental sessies, waarbij de focus ligt op shop, carwash en forecourt, vindt ook dit jaar het carwashforum plaats. Prominente ondernemers en leveranciers discussiëren met elkaar over de toekomst van de branche en over de kansen die er liggen.

Registratie geopend
De registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2018 is officieel geopend. Bezoekers krijgen uiteraard twee dagen toegang tot de beursvloer. Registreer nu voor de Tankstation Vakbeurs 2018.

Meer nieuws

Kansen benutten bij OK Emmen door RetailTheater

Dat de petrol-wereld sterk aan het veranderen is, is geen nieuws meer. Wél nieuw: men kruipt steeds vaker letterlijk in de huid van de klant om een goed werkend, vernieuwend concept neer te zetten. “Daar werken we bij RetailTheater graag aan mee. Bijvoorbeeld bij de OK-vestiging in Emmen.” “Samen keken we naar de volgende vragen:… Lees verder ›

Flextrash presenteert duurzaam relatiegeschenk op vakbeurs

Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er per jaar zo’n 500 kilo afval per persoon geconsumeerd wordt en wij steeds milieu bewuster met ons afval omgaan. Wat doe je onderweg met een bananenschil, parkeerbonnetje of kartonnen koffiebeker? Uit het raam… Lees verder ›

Haalbaar en betaalbaar verbouwen. Hoe doe je dat?

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als tankstationhouder en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Hoe zorg je ervoor dat je verbouwing of het actualiseren van je productpresentaties betaalbaar houdt? Tijdens de Tankstation Vakbeurs geeft RetailTheater praktische,… Lees verder ›