Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

AdBlue-productie Hans de Baat Olieprodukten in beeld gebracht

Hans de Baat Olieprodukten BV produceert AdBlue in de eigen fabriek. In de bedrijfshal in Schelluinen worden al ruim een jaar miljoenen liters AdBlue vervaardigd. Veel mensen zijn geïnteresseerd in het unieke productieproces. Daarom is dit gehele proces in beeld gebracht.

AdBlue is een heldere, niet giftige en veilige ureumoplossing van 32,5% ureum in gedemineraliseerd water.
AdBlue is geen toevoeging om direct in uw brandstoftank toe te voegen, maar wordt door de nieuwe dieselmotoren toegevoegd vóór de SCR-katalysator en in de uitlaatpijp gespoten. Deze nabehandelingstechnologie zorgt ervoor dat uw machines minder CO2 uitstoten en dus schoner rijden.

AdBlue-fabriek
Ureumkorrels worden aangeleverd en opgeslagen in een aparte hal. Vanaf het moment van lossen is de VDA-gecertificeerde producent verantwoordelijk voor het gehele proces. Het produceren van AdBlue is secuur werk en vereist veel kennis over het begin- en eindproduct. Daarnaast houdt de producent de volumes en de machine in de gaten om het juiste product te produceren. Wilt u meer weten of het proces bekijken? Bezoek de stand van Hans de Baat Olieprodukten op de Tankstation Vakbeurs.

Kijk en leer mee in de fabriek: https://youtu.be/EAOc3ZseNHQ

Meer nieuws

Kansen benutten bij OK Emmen door RetailTheater

Dat de petrol-wereld sterk aan het veranderen is, is geen nieuws meer. Wél nieuw: men kruipt steeds vaker letterlijk in de huid van de klant om een goed werkend, vernieuwend concept neer te zetten. “Daar werken we bij RetailTheater graag aan mee. Bijvoorbeeld bij de OK-vestiging in Emmen.” “Samen keken we naar de volgende vragen:… Lees verder ›

Flextrash presenteert duurzaam relatiegeschenk op vakbeurs

Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er per jaar zo’n 500 kilo afval per persoon geconsumeerd wordt en wij steeds milieu bewuster met ons afval omgaan. Wat doe je onderweg met een bananenschil, parkeerbonnetje of kartonnen koffiebeker? Uit het raam… Lees verder ›

Haalbaar en betaalbaar verbouwen. Hoe doe je dat?

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als tankstationhouder en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Hoe zorg je ervoor dat je verbouwing of het actualiseren van je productpresentaties betaalbaar houdt? Tijdens de Tankstation Vakbeurs geeft RetailTheater praktische,… Lees verder ›