Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

AXIpoint opnieuw exposant tijdens Tankstation Vakbeurs in Houten

AXipoint staat ook dit jaar weer op de Tankstation Vakbeurs. “Wij verzorgen al vele jaren succesvol
de complete ‘offline’ promotie van tankstations met een carwash én wasstraten en doet dit voor alle bekende merken tankstations.”

Dit doet AXipoint door middel van het uitgeven van geperforeerde kortingsbonnen in de postcodegebieden die voor de desbetreffende onderneming belangrijk zijn. Het concept is uitermate geschikt voor het aantrekken en behouden van nieuwe klanten uit de regio en het bedrijf beschikt over ruime ervaring om ondernemers en maatschappijen gericht te kunnen adviseren (meten is weten). “Tevens bieden wij een compleet assortiment van hoge kwaliteit pvc waspassen, tankpassen en klantenkaarten. Profiteer nú van deze speciale beursaanbieding en bezoek onze stand! Ontdek wat kortingsbonnen voor uw station(s) en carwash kunnen betekenen!”

Meer nieuws

Kansen benutten bij OK Emmen door RetailTheater

Dat de petrol-wereld sterk aan het veranderen is, is geen nieuws meer. Wél nieuw: men kruipt steeds vaker letterlijk in de huid van de klant om een goed werkend, vernieuwend concept neer te zetten. “Daar werken we bij RetailTheater graag aan mee. Bijvoorbeeld bij de OK-vestiging in Emmen.” “Samen keken we naar de volgende vragen:… Lees verder ›

Flextrash presenteert duurzaam relatiegeschenk op vakbeurs

Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er per jaar zo’n 500 kilo afval per persoon geconsumeerd wordt en wij steeds milieu bewuster met ons afval omgaan. Wat doe je onderweg met een bananenschil, parkeerbonnetje of kartonnen koffiebeker? Uit het raam… Lees verder ›

Haalbaar en betaalbaar verbouwen. Hoe doe je dat?

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als tankstationhouder en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Hoe zorg je ervoor dat je verbouwing of het actualiseren van je productpresentaties betaalbaar houdt? Tijdens de Tankstation Vakbeurs geeft RetailTheater praktische,… Lees verder ›