Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

Rumoer rond nieuwe formule, presentatie op Tankstation Vakbeurs

De aankondiging van de nieuwe tankstationformule die nog dit jaar actief wordt op de Nederlandse markt, houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Volgens de initiatiefnemers hebben ondertussen heel wat geïnteresseerden zich al aangemeld voor de exclusieve preview die binnenkort op het programma staat. De daadwerkelijke lancering van de formule staat tijdens de Tankstation Vakbeurs op woensdag 21 en donderdag 22 november op het programma.

Aan de geheimzinnigheid rond de nieuwe tankstationformule waar TankPro onlangs over berichtte, komt nog geen eind. Wie er achter de nieuwe formule zitten en wat de exacte plannen worden, blijft voorlopig nog onduidelijk. Ook over de naam van het concept worden nog geen mededelingen gedaan. Wel is bekendgemaakt dat het doel is om komende twee jaar honderd stations te openen.

Kansen nieuwe formule

De initiatiefnemers willen met hun nieuwe concept inspelen op de onrust die zij op dit moment in de branche signaleren. “Wij zien op dit moment grote kansen voor een nieuwe formule voor onbemande tankstations. Die moet ervoor zorgen dat ondernemers de controle over hun eigen locatie weer terugkrijgen.”

De communicatie verloopt via Active Creations, het marketing- en communicatiebureau dat door de initiatiefnemers is ingeschakeld om het concept te ontwikkelen. Pas in november wordt bekend wie de oprichter is van de nieuwe formule. Het is in elk geval een bekend gezicht in petrolland, die een lange staat van dienst heeft in de sector.

Er is al wel wat meer verteld over het aanbod van brandstoffen. Naast traditionele diesel en benzine gaat de formule zich in elk geval ook focussen op duurzame alternatieven. E10 en fossielvrije diesel worden onder meer genoemd. Ook wordt ingesprongen op de kansen die er liggen voor elektrisch rijden. Dat kan zowel op gebied van laadpalen als van waterstof zijn.

Besloten preview

Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor een speciale besloten bijeenkomst, die binnenkort op een geheime locatie in Nederland op het programma staat. Tijdens deze presentatie krijgt een select gezelschap alvast een voorproefje op alle plannen. De daadwerkelijke onthulling vindt op de Tankstation Vakbeurs plaats.

In TankPro Magazine nummer 5 vertellen de initiatiefnemers achter de nieuwe formule hoe de plannen er precies uit komen te zien. Het blad verschijnt half november.

Meer nieuws

Kansen benutten bij OK Emmen door RetailTheater

Dat de petrol-wereld sterk aan het veranderen is, is geen nieuws meer. Wél nieuw: men kruipt steeds vaker letterlijk in de huid van de klant om een goed werkend, vernieuwend concept neer te zetten. “Daar werken we bij RetailTheater graag aan mee. Bijvoorbeeld bij de OK-vestiging in Emmen.” “Samen keken we naar de volgende vragen:… Lees verder ›

Flextrash presenteert duurzaam relatiegeschenk op vakbeurs

Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er per jaar zo’n 500 kilo afval per persoon geconsumeerd wordt en wij steeds milieu bewuster met ons afval omgaan. Wat doe je onderweg met een bananenschil, parkeerbonnetje of kartonnen koffiebeker? Uit het raam… Lees verder ›

Haalbaar en betaalbaar verbouwen. Hoe doe je dat?

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als tankstationhouder en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Hoe zorg je ervoor dat je verbouwing of het actualiseren van je productpresentaties betaalbaar houdt? Tijdens de Tankstation Vakbeurs geeft RetailTheater praktische,… Lees verder ›