Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

Yesfromthegasstation van de partij op Tankstation Vakbeurs

Yesfromthegasstation is ook komende editie weer van de partij op de Tankstation Vakbeurs. Dit jaar kijkt het team van Yesfromthegasstation vooruit op het 5-jarige lustrum dat in januari 2019 gevierd gaat worden. “In deze 5 jaar hebben wij op zo’n 15 benzinestations bijna 5500 cadeautjes en bijna 3000 wenskaarten verkocht”, aldus Erwin Laterveer van het bedrijf. “Een prestatie waar wij samen met de stations best trots op zijn. Zonder het vertrouwen en de ruimte van de eigenaren en managers hadden wij deze prestatie niet kunnen leveren.”

Het team van Yesfromthegasstation.nl zal op de Tankstation Vakbeurs 2018 in Houten haar nieuwe cadeautjes presenteren. Behalve de klassiekers (koffie, thee, knuffelbeer, Nijntje en verjaardagscadeaus), zullen de nieuwe koffie- en theecadeaus te zien zijn. Ook het gevarieerde aanbod voor de komende Kerst kunt u op de beurs zien.

Bovendien is er ruimschoots aandacht voor de wenskaarten die met handige verplaatsbare kaartenmolens in groot assortiment (40 verschillende series) en variatie verkrijgbaar zijn. Ook is er aandacht voor de drop- en snoeplijn die in handige zakjes verkocht kunnen worden aan uw klant.

Iedere bezoeker van de stand (5.203) van Yesfromthegastation.nl zal verrast worden met een Holland-presentje dat vaak door verschillende ondernemers gebruikt wordt als mini-cadeautjes. Het complete team kijkt uit naar een ontmoeting op de Vakbeurs.

Meer nieuws

Kansen benutten bij OK Emmen door RetailTheater

Dat de petrol-wereld sterk aan het veranderen is, is geen nieuws meer. Wél nieuw: men kruipt steeds vaker letterlijk in de huid van de klant om een goed werkend, vernieuwend concept neer te zetten. “Daar werken we bij RetailTheater graag aan mee. Bijvoorbeeld bij de OK-vestiging in Emmen.” “Samen keken we naar de volgende vragen:… Lees verder ›

Flextrash presenteert duurzaam relatiegeschenk op vakbeurs

Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er per jaar zo’n 500 kilo afval per persoon geconsumeerd wordt en wij steeds milieu bewuster met ons afval omgaan. Wat doe je onderweg met een bananenschil, parkeerbonnetje of kartonnen koffiebeker? Uit het raam… Lees verder ›

Haalbaar en betaalbaar verbouwen. Hoe doe je dat?

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als tankstationhouder en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Hoe zorg je ervoor dat je verbouwing of het actualiseren van je productpresentaties betaalbaar houdt? Tijdens de Tankstation Vakbeurs geeft RetailTheater praktische,… Lees verder ›