Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

Haalbaar en betaalbaar verbouwen. Hoe doe je dat?

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als tankstationhouder en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Hoe zorg je ervoor dat je verbouwing of het actualiseren van je productpresentaties betaalbaar houdt? Tijdens de Tankstation Vakbeurs geeft RetailTheater praktische, korte workshops die garant staan voor frisse inzichten.

“Veel retailers vragen het zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? De concurrentie is groot, ook door de komst van online. Het antwoord is een volmondig ja. Als je tenminste het verschil maakt. De consument krijgt in de retailbranche een steeds actievere en meer sturende rol. Wat betekent dit voor jouw winkel? Hoe kun je je concept hierop aanpassen? Bij RetailTheater zien we deze verandering als een kans om de fysieke winkel aantrekkelijker te maken.”

Eigen identiteit en onderscheidend vermogen zijn belangrijker dan ooit. Zorg dat je de klantreis goed in beeld hebt en gebruik verschillende kanalen om in te spelen op de wensen van je klant. Voeg daar een persoonlijke selectie van zintuiglijke stimuli als kleur, licht, geur, instore communicatie, retailtechnologie, materiaal en geluid aan toe en je bent verzekerd van een succesvol winkelconcept.

Netwerkbedrijf, platform & boek

RetailTheater is een netwerkbedrijf, platform & boek. De aangesloten retailspecialisten die samen met regisseur Carin Frijters RetailTheater vormen, werken volgens de inzichten uit het boek Prikkel de Koopknop van Carin Frijters. Dit boek en het praktische boek RetailTheater zijn te koop op de beurs. Tijdens deze beurs kun je rekenen op de aanwezigheid van Carin Frijters (regisseur van Winkelbeleving en retailstylist) en Sara Caris (retail architect)

Workshops op woensdag 21 november 2018 / stand 3.011 
10.30 tot 11.00 of 13.30 tot 14.00.

Workshops op donderdag 22 november 2018 / stand 3.011
10.30 tot 11.00 of 13.30 tot 14.00 of 15.30 tot 16.00.

Of dat nog niet voldoende is, kun je tussendoor ook nog geheel gratis je persoonlijke uitdaging voorleggen aan een retailarchitect of -stylist (stand). Wil je daar gebruik van maken neem dan een plattegrond van je winkel/locatie mee plus enkele actuele foto’s van de huidige situatie en schrijf je in via [email protected] voor een speed date met een specialist.

Meer nieuws

Kansen benutten bij OK Emmen door RetailTheater

Dat de petrol-wereld sterk aan het veranderen is, is geen nieuws meer. Wél nieuw: men kruipt steeds vaker letterlijk in de huid van de klant om een goed werkend, vernieuwend concept neer te zetten. “Daar werken we bij RetailTheater graag aan mee. Bijvoorbeeld bij de OK-vestiging in Emmen.” “Samen keken we naar de volgende vragen:… Lees verder ›

Flextrash presenteert duurzaam relatiegeschenk op vakbeurs

Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er per jaar zo’n 500 kilo afval per persoon geconsumeerd wordt en wij steeds milieu bewuster met ons afval omgaan. Wat doe je onderweg met een bananenschil, parkeerbonnetje of kartonnen koffiebeker? Uit het raam… Lees verder ›

Beursvloer Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 uitverkocht

Ruim twee weken voor de start van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 is de laatste standplek vergeven. Daarmee is de vloer voor de belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux dit jaar helemaal uitverkocht. Alle belangrijke spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience zijn dit jaar als exposant… Lees verder ›