Chat with us, powered by LiveChat
Expo Houten

Flextrash presenteert duurzaam relatiegeschenk op vakbeurs

Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. Best gek, als je bedenkt dat er per jaar zo’n 500 kilo afval per persoon geconsumeerd wordt en wij steeds milieu bewuster met ons afval omgaan. Wat doe je onderweg met een bananenschil, parkeerbonnetje of kartonnen koffiebeker? Uit het raam gooien is niet alleen verboden en asociaal, maar ook slecht voor het milieu. Een bananenschil doet er zo’n twee maanden over om te vergaan, een koffiebekertje een half jaar en een aluminium blikje vergaat nooit. Wie kent de overvolle zijvakken van de autodeur niet?

Tot onze grote verbazing vonden we nergens een geschikte afvaloplossing. En daar begon het te kriebelen. Het idee van Flextrash was geboren. Na een intensief ontwikkeltraject zijn we ontzettend trots op ons eindresultaat. Een duurzame prullenbak die met je meereist. Gemaakt van gerecyclede PET-flessen, in vrolijke kleurtjes en gemakkelijk te bevestigen. Voor in je auto, de camper, op de boot, het strand of aan je bureau. Met een gerust hart opgeruimd op pad.

Mobile Waste Company
Flextrash is een initiatief van Mobile Waste Company. Wij streven naar het aanpakken van afvalproblemen in een wereld die steeds mobieler wordt. Door oplossingen te ontwerpen die functioneel, gebruiksvriendelijk en stijlvol zijn motiveren wij consumenten om verantwoordelijkheid te nemen voor hun zwerfafval. Wij doen dit met een product dat gebruikmaakt van innovatieve technologie, flatpacked transporteerbaar is en gemaakt wordt van gerecycled afval. Samen houden we natuur en oceanen schoon.

Duurzaam relatiegeschenk
Wil jij relaties laten zien dat jullie bedrijf belang hecht aan het tegengaan van de plastic soep? Of je klanten inspireren om de natuur vrij te houden van zwerfafval? Ontdek dan nu de kracht van Flextrash als duurzaam relatiegeschenk. De stoffen coverbag van Flextrash is gemaakt van gerecycled plastic en perfect voor bedrukking met bedrijfslogo. Voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte, bezoek onze stand tijdens de Tankstation Vakbeurs (5.001) of stuur je aanvraag naar [email protected].

Meer nieuws

Kansen benutten bij OK Emmen door RetailTheater

Dat de petrol-wereld sterk aan het veranderen is, is geen nieuws meer. Wél nieuw: men kruipt steeds vaker letterlijk in de huid van de klant om een goed werkend, vernieuwend concept neer te zetten. “Daar werken we bij RetailTheater graag aan mee. Bijvoorbeeld bij de OK-vestiging in Emmen.” “Samen keken we naar de volgende vragen:… Lees verder ›

Haalbaar en betaalbaar verbouwen. Hoe doe je dat?

De tijd van meer van hetzelfde is voorbij. Verandering is echt de enige constante. Maar hoe blijf je bij als tankstationhouder en maak je de juiste keuzes als er onmogelijk veel keuzes zijn? Hoe zorg je ervoor dat je verbouwing of het actualiseren van je productpresentaties betaalbaar houdt? Tijdens de Tankstation Vakbeurs geeft RetailTheater praktische,… Lees verder ›

Beursvloer Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 uitverkocht

Ruim twee weken voor de start van de Tankstation & Carwash Vakbeurs 2018 is de laatste standplek vergeven. Daarmee is de vloer voor de belangrijkste vakbeurs voor de professionele tankstation- en carwashmarkt in de Benelux dit jaar helemaal uitverkocht. Alle belangrijke spelers uit de wereld van petrol, carwash en convenience zijn dit jaar als exposant… Lees verder ›