Expo Houten

Tankstation Vakbeurs: stuur uw inzending voor een workshop in

De Tankstation Vakbeurs vindt dit jaar plaats op woensdag 6 en donderdag 7 november. De beursvloer is inmiddels bijna uitverkocht en de thema’s van de congressen zijn bekend. Op beide dagen vinden er bovendien volop workshops plaats in de speciaal daarvoor ingerichte zalen van Expo Houten. Heeft u een interessant onderwerp op het gebied van tanken en laden, shop of carwash waarover u een presentatie wilt geven? Dan horen wij dat graag. De ideeën kunt u direct bij ons indienen.

Op beide dagen bieden we sprekers van binnen en buiten de branche de mogelijkheid om een interessante presentatie te verzorgen in een van de twee workshopzalen. Die sessies kunnen in het teken staan van alle thema’s die voor de sector relevant zijn. Denk aan nieuwe brandstoffen, snellaadpalen, shop (food-/non-food) en carwash. Maar ook andere onderwerpen die interessant zijn voor de sector zijn uiteraard welkom. Stuur uw ideeën (met daarin de spreker en een korte toelichting) naar [email protected]. We zullen alle inzendingen bekijken en een selectie maken. Uiteraard laten we spoedig weten welke presentaties in het programma opgenomen worden. Heeft u voorkeur voor een van beide dagen of een bepaald tijdstip, laat dat dan ook even weten.

Hét evenement voor de sector
Ook dit jaar staat Expo Houten in november twee dagen volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, laadpalen, carwash en shop. Net als vorig jaar zijn alle grote en kleinere spelers uit de sector van de partij op de vloer om hun nieuwste producten, innovaties en oplossingen te presenteren. Uiteraard is de Tankstation Vakbeurs ook dé perfecte gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten. Vorig jaar kwamen meer dan 2.500 bezoekers af op de Tankstation Vakbeurs.

Naast een volle beursvloer kunnen bezoekers zich ook laten bijpraten over ontwikkelingen en trends tijdens een uitgebreid inhoudelijk programma. Op de eerste dag vindt het Nationaal Tankstation Congres plaats. Het congres staat dit jaar in het teken van ‘De toekomst van de shop’. Tijdens het congres geven we ondernemers handvatten om van hun tankshop een succes te maken. Op dag twee staat het GreenFleet Event-congres in de agenda. Samen met zusterblad Automobiel Management organiseren we dit congres met als thema: ‘Het nieuwe rijden: tanken of laden?’ Op de eerste dag wordt bovendien de winnaar van de Tankstation Challenge bekendgemaakt en op dag twee staat het Carwash Seminar op het programma.

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›