Expo Houten

Tankstation Vakbeurs; Borrel wordt mede mogelijk gemaakt door BETA

De afsluitende en druk bezochte borrel na de eerste beursdag op 6 november zal dit jaar mede worden aangeboden door BETA, de belangenvereniging van tankstations in Nederland.

BETA komt op voor de belangen van de zelfstandige tankstationondernemer. Bij BETA zijn ongeveer 400 ondernemers aangesloten, die samen zo’n 100 tankstations met shop exploiteren. Dit zijn lokaal actieve MKB-bedrijven met een veel bredere rol dan alleen het leveren van brandstoffen. Al sinds 1990 worden hun belangen behartigd door een onafhankelijke vereniging: BETA

BETA nodigt uiteraard van harte al haar leden uit om aanwezig te zijn op de Tankstation Vakbeurs en de borrel!

Tijdens de borrel zullen er verschillende korte presentaties en uitreikingen zijn, naast uiteraard voldoende mogelijkheden om te netwerken en bij te praten met vakgenoten.

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›