Expo Houten

Carwash Seminar debuteert op Tankstation Vakbeurs 2019

Voor de eerste keer wordt er een Carwash Seminar gehouden op de Tankstation Vakbeurs. Deze drie interactieve presentaties vervangen het Carwash Forum en moeten voor extra verdieping zorgen in het bestaande lezingenprogramma. Onderwerpen als het gebruik van chemie, de opkomst van nieuwe betaalsystemen en de stijgende populariteit van truckwashes staan op het programma. Het seminar vindt van 11.00 tot 12.30 uur plaats op donderdag 7 november in Expo Houten.

Het Carwash Seminar bestaat uit drie presentaties. Thijs Koelewijn van Qlean-Tec bijt het spits af met zijn lezing ‘De Carwash als Huiskamer’. Hoe zorg je er als carwash-ondernemer voor dat je bedrijf schoon blijft en je medewerkers met de meest betrouwbare en veilige materialen werken? Hoe voorkom je geurhinder? Koelewijn benadrukt het belang van chemie in wasgelegenheden. 

Bevorderen van de doorstroom 

De tweede spreker is Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems. De presentatie ‘Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash’ belicht het belang van verschillende betaalmogelijkheden. De moderne klant is veeleisend en verwacht op verschillende manieren te kunnen afrekenen. Gemak en snelheid staan daarbij op de eerste plaats. Wachten op een klant die met kleingeld afrekent, is niet meer van deze tijd. Het bevorderen van de doorstroom is een thema waar veel carwash-ondernemers mee bezig zijn. Dat kan door slimme betaalsystemen te plaatsen. 

Inspelen op behoefte

Jeffrey Broere van HB Truckwash sluit de eerste editie van het Carwash Seminar af. In zijn presentatie gaat hij dieper in op zijn achtergrond, het ontstaan van zijn bedrijf en hoe het concept van HB Truckwash inspeelt op een behoefte. Ook wachttijdverkorting komt aan bod in deze presentatie. 

Het Carwash Seminar is gratis te bezoeken. Registreren is gewenst, want het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan hier

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›