Expo Houten

Carwash-ondernemers over meerwaarde Tankstation Vakbeurs

Expo Houten staat op 6 en 7 november in het teken van alles wat met tankshop, brandstof en carwash te maken heeft. Op deze dagen vindt namelijk de Tankstation Vakbeurs 2019 plaats. Een ritje naar dit event is zeker de moeite waard, laten deze drie carwash-ondernemer weten. Zij waren vorig jaar van de partij en blikken terug op een geslaagde editie. Ook volgende maand zijn zij op de beursvloer te vinden.

Tijdens deze editie van de Tankstation Vakbeurs is de rol van carwashes groter dan ooit. Grote partijen uit de branche geven acte de présence op dit evenement. Zo staan onder meer Christ, EenzetCarwash, WashTec, DiBO Cleaning Systems, iClean Dogwash, Mesa Coatings en Kärcher met een stand in Houten.

“Prachtige Tankstation Vakbeurs 2018 gehad in Expo Houten. Veel mensen weer gesproken en enkele leuke nieuwe contacten opgedaan!”
Jeroen Visser (DICO Carwash)

Op de beursvloer zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen uit diverse vakgebieden te zien. Niet alleen uit de carwashbranche, maar ook uit andere industrieën. Oplossingen en diensten op het gebied van sectoren als brandstof, shop, laadpalen en wasgelegenheden worden op een centrale plek gepresenteerd.

“Uiteraard staan onze specialisten op de Tankstation- en Carwash Vakbeurs 2019 op woensdag 6 en donderdag 7 november!”
Joost Hermans (Mesa Coatings)

Een andere reden om de Tankstation Vakbeurs te bezoeken is vanwege de eerste editie van het Carwash Seminar. Thijs Koelewijn van Qlean-Tec bijt het spits af met zijn lezing ‘De Carwash als Huiskamer’. Hij benadrukt het belang van chemie in wasgelegenheden. De tweede spreker is Sebastiaan van der Burg van ACE Carwash Systems. De presentatie ‘Nut en noodzaak van betaalsystemen in de carwash’ belicht het belang van verschillende betaalmogelijkheden. Ook het bevorderen van de doorstroom wordt onder de loep genomen. Jeffrey Broere van HB Truckwash sluit de eerste editie van het Carwash Seminar af. In zijn presentatie gaat hij dieper in op zijn bedrijfsvoering en hoe het concept van HB Truckwash inspeelt op een behoefte.

“Een korte terugblik op een uiterst geslaagde Tankstation & Carwash Vakbeurs op 21 en 22 november 2018. Onze ruime stand bood volop gelegenheid om met elkaar in contact te komen en van gedachten te wisselen over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van auto wassen. We willen iedereen die ons heeft bezocht enorm bedanken voor de positieve bijdrage aan deze geslaagde beurs!”
Mark Jacobs (EenzetCarwash)

Het Carwash Seminar is gratis bij te wonen en vindt van 11.00 tot 12.30 uur plaats op donderdag 7 november in Expo Houten. Registreren voor de beurs en het seminar is gewenst, want het aantal plekken is beperkt. Inschrijven kan hier. Om alvast in de stemming te komen voor de Tankstation Vakbeurs 2019 is hier een sfeerverslag van vorig jaar te zien.

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›