Expo Houten

Morelite levert borstels voor elke carwash-ondernemer

Borstelfabrikant Morelite is ook aanwezig op de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten. Het Italiaanse bedrijf presenteert onder meer een nieuwe productlijn op zijn stand. Op 6 en 7 november is de Nederlandse distributeur Ron de Wit op de beursvloer te vinden. Hij vertelt meer over zijn beursdeelname.

Tijdens een bezoek aan de stand van Morelite kunnen bezoekers een nieuwe innovatie verwachten, stelt De Wit: “Wij presenteren onder meer de liggende wielborstel voor de wastunnel in spiraal uitvoering. Ook de dakborstel in de vorm van de auto is in een speciale kleurstelling te zien. Waarin Morelite zich onderscheidt is door ervaring. Dit bedrijf is opgericht door een professional die al meer dan veertig jaar in het vak zit en aan de basis stond van de foam borstel.”

Recentelijk liet De Wit een Nederlandse website bouwen waarop meer informatie over de Italiaanse onderneming te vinden is. De distributeur ontfermt zich over de gehele Benelux.

Bijzondere uitstraling

De kracht van Morelite schuilt in de werkwijze, stelt de distributeur: “Doordat we merkonafhankelijk werken, zijn de lijnen naar de klant toe erg kort. We kunnen de borstels zelf monteren. Een ander groot voordeel is dat onze borstels op elke roll-over geplaatst kunnen worden. Ook op elektrische wastunnels zijn onze producten inzetbaar. Klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren, zodat de borstels voor een bijzondere uitstraling zorgen.”

Naast het leveren van borstels voor reguliere carwashes kan Morelite ook PE borstels voor truckwashes plaatsen. “Ook beschikken we over een hybride borstel voor de dakborstel om tot een nog beter wasresultaat te komen. Onze doelgroep is breed. We zijn er voor de ondernemer met een roll-over, de eigenaar van een truckwash en ook voor bedrijfseigenaren met een elektrisch aangedreven tunnel”, besluit De Wit.

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›