Expo Houten

Mesa Coatings spreekt op de Tankstation Vakbeurs

Mesa Coatings is zoals ieder jaar weer te vinden op de Tankstation Vakbeurs in de Expo in Houten. Dit evenement, wat plaatsvindt op 6 en 7 november, is het grootste vakevenement voor Tankstations in Nederland en België. Er zijn diverse exposanten, workshops, congressen en nog vele andere dingen te vinden op de beurs.

Tankstation Vakbeurs

Op deze beurs staan dit jaar ongeveer 83 exposanten, komen er jaarlijks ruim 2.500 bezoekers, zijn er verschillende workshops en kun je onze netwerkborrel bijwonen. Er zijn onder andere workshops beschikbaar over voedselveiligheid, het ontwerp van tankstations, snelladers en veel meer. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor deze workshop, en jij bent erbij! Wil je meer weten over de Tankstation Vakbeurs? Neem dan even een kijkje op hun website. Hier kun je alle workshops vinden, partners, de openingstijden of jouw ticket bestellen!

De presentatie van Mesa Coatings

Je kunt Mesa Coatings niet ontlopen tijdens de Tankstation Vakbeurs, want wij staan aan het begin van de beurs met onze opvallende beursstand. Hier staan onze specialisten die u graag meer uitleg geven over onze coatingvloeren. Ook kunt u hier direct kennismaken met het Mesa Fast systeem. Dit is een vloersysteem die het meest gekozen wordt voor tankstations en carwashes. Wij hebben een prototype beschikbaar, zodat u het product zelf kunt aanvoelen en bekijken.

Joost Hermans, eigenaar van Mesa Coatings, zal een presentatie geven over een gripvaste, veilige vloer in workshopzaal 1, de toegang hiervoor is gratis. Wel moet je je even inschrijven om deze presentatie te kunnen bijwonen. Daarnaast zal de eigenaar van Washtec, Marcel van der Lans, ook nog een presentatie geven over het belang van klantvriendelijkheid en productkennis.

Heb jij je al aangemeld?

Heb jij je nog niet aangemeld voor de Tankstation Vakbeurs? De toegang is gratis voor iedereen die werkzaam is binnen de tankstation/carwash/brandstoffen branche. Je kunt hier kennismaken met de nieuwste technologieën voor tankstations, eventueel te netwerken en vragen te stellen over de nieuwste technologieën. Ook kun je luisteren naar Joost Hermans om meer te weten te komen over de gripvaste en veilige vloeren van Mesa Coatings. Een echte professional herken je aan het Mesa logo. Meld je hier nu aan!

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›