Expo Houten

Tankstation Challenge nadert ontknoping, uitreiking op Tankstation Vakbeurs

Er zijn nog vijf tankstations in de race voor de Tankstation Challenge 2019. Kanshebbers op de titel zijn Ototol Peut de Spijk in Spijkenisse, Bie Olthof in Nijverdal, het Multi Fuel Service Tankstation van Kuster Olie in Groenlo, Shell De Jong in Katwijk en Esso de Rotonde van Lagendijk in ‘s-Gravenzande. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs 2019 maakt de jury de toptien bekend en worden de drie best scorende tankstations in het zonnetje gezet.

Welk tankstation wint de tweede editie van de Tankstation Challenge en wordt daarmee de opvolger van Voyage Food uit Vierpolders? De lijst met kanshebbers op de titel bestaat nog uit vijf shoplocaties. Afgelopen week werden deze vijf tankstations bezocht door de vakjury, bestaande uit deskundigen op het gebied van koffie, lunch, service & gastvrijheid, hygiëne & sfeer en uitstraling. Samen met de resultaten van de drie eerder uitgevoerde mystery visits wordt de uiteindelijke eindrangschikking bepaald.

De Tankstation Challenge is bedoeld om tankstations uit te dagen, te laten zien welke mooie stappen er in de markt gezet zijn én natuurlijk de beste shops te belonen voor hun harde werken. Doel is bovendien om ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun tankshop en advies te geven hoe ze hun prestaties naar een (nog) hoger plan kunnen tillen.

In de eerste ronde werd elk van de ingeschreven tankstations in samenwerking met Roamler drie keer bezocht, door drie verschillende mystery guests. De locaties die de hoogste ogen scoorden zijn uiteindelijk door de vakjury bezocht. In deze jury zitten deskundigen die stuk voor stuk hun sporen in de sector hebben verdiend, afkomstig van Foodcourt (Sligro), Newco Europe, Qlean-Tec, Van Oers Snacks/GoodLife Foods, Lavazza, AB Interieurbouw en Breaking Habits.

Toekomst van de shop
Het Nationaal Tankstation Congres op woensdagmiddag 6 november staat dit jaar eveneens volledig in het teken van ‘De toekomst van de shop’. Tijdens het congres krijgen ondernemers handvatten om van hun shop een (nog) succesvolle(re) onderneming te maken. Op het programma staan dit jaar presentaties van onder meer Marnix Koopmans (VNPI), Rien De Koning (More2Market), Eric van Voorthuizen (SWO De Splinter), Ties van Dijk (Breaking Habits), Hilde van der Stoel & Nicole in ‘t Veld (Lavazza & De Haan Minerale Oliën) en Puck Wilbers (HTC Advies) en Ewout Klok (BETA).

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›