Expo Houten

Tankstation Vakbeurs 2019: de ondernemerskansen van gezondheid en duurzaamheid in on-the-go

Lekkerland helpt inspelen op gezonde trends

Op woensdag 6 en donderdag 7 november 2019 vindt de vijfde editie plaats van de Tankstation Vakbeurs. Als on-the-go specialist is ook Lekkerland aanwezig om de laatste trends en ontwikkelingen in het on-the-go landschap te delen. Bij standnummer 403 ontdekt u hoe convenience en duurzaamheid met elkaar samengaan en welke kansen, voordelen en gemakken dit biedt voor de petrolondernemer.

Lekkerland presenteert verschillende mogelijkheden die inspelen op de consumentenbehoefte naar duurzaamheid en gezond eten. In de samenwerking met Boerschappen komt dit fraai samen: heerlijke producten van lokale boeren in de winkel versterken het imago van de ondernemer. En als oppikpunt van de maaltijdpakketten van Boerschappen genereert u meer traffic naar uw winkel.

Ook de soepen van Soupalicious passen in deze trends: gemaakt van groente- en snijafval vormt het een lekkere, makkelijke en gezonde maaltijd voor ieder moment. Proef het zelf op onze stand!

Weg met voedselverspilling = weg met dervingskosten

Een andere convenient én duurzame oplossing die Lekkerland klanten bieden, is het terugdringen van dervingskosten. Lekkerland ontwikkelde een concept ‘Weg met voedselverspilling’, waarmee ondernemers producten die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen, met korting kunnen aanbieden.

Meer omzet en meer klantgemak uit het koffiemoment

Natuurlijk zijn er ook onze seizoenkoeken: gevulde koeken in de vorm van kerstbomen en chocoladeletters van het eigen merk Tresor. Want gezondheidstrend of niet, koffie en koeken zijn nog altijd belangrijke aanjagers van de omzet binnen het petrolkanaal.

Een prototype van Tokheim toont een koffiemodule, waarop de consument zowel zijn verse bonenkoffie als een onweerstaanbare koek in één keer kan betalen.

Natuurlijk kunt u nog veel meer verwachten op de beurs. Nieuwsgierig? Bezoek onze stand 403 of lees er meer over op: https://www.lekkerland.nl/le/nl/service/shop_advies/tankstationvakbeurs_2019/TankstationVakbeurs2019.html

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie. Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen…. Lees verder ›