Expo Houten

Merken kiezen persoonlijke aanpak om afvalscheiding aantrekkelijker te maken

Naarmate de concurrentie om aandacht van de consument toeneemt en meer aankoopbeslissingen worden gebaseerd op de milieukenmerken van een product of dienst, is het, om echt op te vallen, belangrijker dan ooit om duurzame productinnovatie te combineren met creatieve communicatie.

Bij Glasdon ontwerpen we onze producten door gebruik te maken van gerecyclede en recyclebare materialen. We doen continu onderzoek naar nieuwe, duurzame technologieën en productieprocessen om ons in staat te stellen dit te bereiken. Wij bieden ook een unieke personalisatieservice aan. Van uw logo of huisstijl, tot bedrukking over een geheel product, wij hebben de in-house expertise om u te helpen de impact te bereiken die u nodig heeft.

Glasdon voorziet Shells recycling campagne van een persoonlijke ‘touch’. Shell koos de Electra™ 170 Duo en Electra ™ 85 afvalscheidingsbak voor hun recyclingprogramma. Deze containers met grote capaciteit lopen mooi over in moderne omgevingen met hun unieke en glanzende ontwerp.

Sorteeroplossing

Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze zijn ook sterk, duurzaam en corrosiebestendig met 100% recyclebare geëxtrudeerde Vandalex® panelen en een frame gemaakt van Armortec® gecoat staal, wat 5 keer langer houdbaar is dan een standaard afwerking met metaalverf. Shell voorzag ons ontwerpteam met afbeeldingen die de hele bak zouden bedekken. Binnen de gestelde deadline waren de Electra bakken klaar met de gepersonaliseerde afbeeldingen met de campagneberichten en een ontwerp dat uniek voor hen is.

Om afval van koffiebekertjes aan te pakken, wilde Shell ook een sorteeroplossing voor papieren bekertjes toevoegen. Deze bestaat uit een vloeistofreservoir om overgebleven vloeistoffen in op te vangen en twee bekerstapelaars voor gebruikte bekertjes, zodat ze gescheiden worden gehouden van ander afval. Op die manier verlopen de inzameling en de verwerking efficiënter.

Meer nieuws

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›

Dunkin’ introduceert petrol concept in Nederland

Het koffie- en donutmerk presenteert drie concepten op de Tankstation Vakbeurs in Houten Het razend populaire koffie- en donutmerk Dunkin’ introduceert zijn petrol concept op de Nederlandse markt. De introductie vindt 6 en 7 november plaats op de Tankstation Vakbeurs in Houten, waar tankstationhouders kennis kunnen maken met drie verschillende concepten. Door de introductie kunnen… Lees verder ›