Expo Houten

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen op de beursvloer. Op dag 2 stond het Green Fleet congres op het programma en afsluitend nog een netwerkborrel. 

Meer nieuws

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2020 gaat door

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs vindt dit jaar plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november in Expo Houten. Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. Hét evenement van het jaar voor de tankstation- en carwashsector wordt… Lees verder ›

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2020 en COVID-19 maatregelen

ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteits-, transport-, automotive, en tankstation/carwash sector. Waaronder ook de Tankstation & Carwash Vakbeurs. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks, hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en… Lees verder ›