Expo Houten

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2020 gaat door

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs vindt dit jaar plaats op woensdag 4 en donderdag 5 november in Expo Houten. Om de veiligheid en de gezondheid van alle bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen, wordt een groot aantal extra voorzorgsmaatregelen genomen. Hét evenement van het jaar voor de tankstation- en carwashsector wordt georganiseerd door vakbladen TankPro en CarwashPro.

Komende editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs gaat door. Dat heeft de organisatie van het evenement bekendgemaakt. Wel wordt een groot aantal extra maatregelen genomen om een veilig bezoek aan de beurs te kunnen garanderen. “Om een succesvolle beurs te bouwen is het belangrijk dat we met elkaar verschillende maatregelen in acht nemen”, benadrukt Niels Singeling, Business Development Manager van beursorganisator ProMedia Group, de uitgever van TankPro en CarwashPro.

Deze maatregelen zijn gekozen om de veiligheid te garanderen, maar maken het tegelijkertijd heel goed mogelijk om het beursbezoek, de kennisoverdracht en het netwerken optimaal te laten plaatsvinden. “We hebben deze periode goed benut om een sterk concept neer te zetten, waarbij de richtlijnen gesteld door de overheid natuurlijk centraal staan”, aldus Singeling.

Juist nu belangrijk
Volgens Remco Nieuwenbroek, hoofdredacteur van vakblad TankPro, is het juist nu belangrijk om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over de toekomst van de sector. “De uitdagingen waar de branche mee te maken krijgt, zijn groot. De gevolgen van de coronacrisis maken het er natuurlijk niet makkelijker op. Daarom is het extra belangrijk om met elkaar te kijken naar de toekomst en naar manieren om succesvol te kunnen blijven ondernemen. De Tankstation & Carwash Vakbeurs is daarvoor het perfecte event. Wel zal Expo Houten er natuurlijk anders uitzien dan voorgaande jaren. De veiligheid van onze gasten staat immers voorop.”

Om de vakbeurs in goede banen te leiden, zullen de richtlijnen van het RIVM en de GGD in acht worden genomen. Er wordt onder meer gekozen voor tijdsblokken zodat bezoekers zich over beide dagen kunnen verspreiden. Het maximaal aantal personen op de beursvloer wordt bovendien gemonitord. De oppervlakte van de beurs zal groter zijn dan vorige edities, waardoor er meer ruimte beschikbaar is en er voldoende afstand tot elkaar kan worden gehouden. De gangpaden zijn breder dan normaal en er gelden vaste looproutes met éénrichtingsverkeer. Standhouders die geen eigen balie hebben, krijgen er een van de organisatie. Ook worden digitale contactmogelijkheden ter beschikking gesteld om zo virtueel contact te kunnen maken met bezoekers.

Adviezen RIVM en GGD als leidraad
In Expo Houten zullen bovendien desinfectiemiddelen bij de entree, in de beurshallen en congreszaal aanwezig zijn. Mondkapjes en handschoenen worden op aanvraag verstrekt. Bezoekers kunnen zelf hun naambadges scannen en printen. Ook wordt onder meer gekozen voor self service catering. Vanzelfsprekend volgt de organisatie komende tijd de ontwikkelingen nauwlettend. Adviezen van het RIVM en de GGD gelden daarbij als leidraad. Houd voor meer informatie deze website in de gaten.

Meer nieuws

Tankstation & Carwash Vakbeurs 2020 en COVID-19 maatregelen

ProMedia Group organiseert beurzen, congressen en bijeenkomsten voor de mobiliteits-, transport-, automotive, en tankstation/carwash sector. Waaronder ook de Tankstation & Carwash Vakbeurs. De veiligheid en de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners, standhouders en medewerkers is uiteraard zeer belangrijk. ProMedia volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus dagelijks, hierin volgen wij de adviezen van het RIVM en… Lees verder ›

Fotoreportage: Tankstation Vakbeurs 2019

Kijk terug op de vijfde editie van de Tankstation Vakbeurs. Twee dagen lang stond Expo Houten volledig in het teken van (alternatieve) brandstoffen, carwash en convenience. Op de eerste dag stond het Nationaal Tankstation Congres op het programma en de uitreiking van de Tankstation Challenge. Meer dan honderd exposanten presenteren hun innovaties, diensten en oplossingen… Lees verder ›