10 & 11 november 2021, Expo Houten

Voldoende voorraad + volle schappen = goede verkoop

Non-food heeft voor ondernemers vaak een wat lagere prioriteit dan bijvoorbeeld food, koffie en tabak. Maar het is als categorie wel een echte margemaker. Maar dan moet er wel voorraad zijn. Want voldoende voorraad en volle schappen zorgen voor meer verkoop. In een workshop tijdens de Tankstation Vakbeurs op 10 en 11 november gaat Jean-Pierre Bakker hier dieper op in.

“Als er iets aantrekkelijk is in een tankshop, dan zijn het wel volle schappen. Om altijd verzekerd te zijn van mooie, volle schappen, hebben we de oplossing Easy Stock Solution ontwikkeld. Met meer gemak meer marge, daar draait Easy Stock Solution om!”, aldus Jean-Pierre Bakker, CEO van Newco Europe. Tijdens de Tankstation Vakbeurs waar ook Newco een stand heeft, zal hij op beide dagen een workshop verzorgen waarin hij met name ingaat op het succes van Easy Stock Solution.

Easy Stock Solution is een oplossing gebaseerd op Vendor Managed Inventory, oftewel: de
leverancier neemt het voorraadbeheer uit handen. Newco volgt de verkoopdata via een koppeling met het backoffice systeem. “Zo weten we wanneer het tijd is voor herbevoorrading. De ondernemer heeft hier dus zelf geen omkijken meer naar én hoeft niet te investeren in hoge voorraden. En communicatie verloopt via de Easy Stock Solution app”, vertelt Jean-Pierre. De oplossing wordt al enkele jaren ingezet en levert goede resultaten en tevreden klanten op. Jean-Pierre: “Ja we zijn erg blij dat de voorraadbeheer oplossing het gewenste resultaat heeft, namelijk meer rendement en misschien nog wel belangrijker: ontzorging van onze klanten. Met name dat laatste wordt erg gewaardeerd; het niet hoeven omkijken naar de voorraad maar wél verzekerd zijn van volle schappen met de juiste producten op het juiste moment.”

Tijdens de workshop ‘Het succes van Easy Stock Solution: cijfers vertellen het verhaal’ licht Jean-Pierre de oplossing inhoudelijk toe. Bovendien neemt hij ons mee in de resultaten van zijn
deelnemende klanten.

Schrijf je in voor de workshop ‘Het succes van Easy Stock Solution’

Meer nieuws

Prontophot laat textielwasmachine zien op de beursvloer

Voor het eerst staat Prontophot met een echte Revolution Laundry textielwasserette op de beursvloer. Kijk, voel en beleef op de stand (T.105) wat dit textielwasmachineconcept je kan opleveren. De machine is al te vinden op meer dan 250 plaatsen in Nederland en nog eens zo’n 4750 in Europa.  

WashTec presenteert schuim, schuimlans en digitaal platform

De nieuwe powerfoam-lans met bijbehorende chemie van WashTec zijn tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs uit te proberen. De fabrikant staat tijdens de beurs bovendien live in verbinding met de eigen showroom in het Duitse Augsburg, daarmee demonstreren ze de digitale mogelijkheden van het platform Mywashtec.com. De digitalisering in de autowasbranche neemt voortdurend toe. Operators… Lees verder ›

EG kiest voor Walnut

Om de favoriete locatie voor tanken en wassen te worden, wil EG inzetten op meer gemak voor de klant. Dat gemak zit onder meer in abonnementswassen. om dat te doen heeft EG gekozen voor de samenwerking met Walnut Loyalty. Bij het Texaco-station in Rotterdam is EG gestart met de verkoop van wasabonnementen.