Kom dat zien op de Tankstation Vakbeurs: Philips Connectivity!

Na een periode van onderzoeken, testen en keuzes maken introduceert Newco de nieuwe Philips Connectivity lijn. “Connectivity is al jaren een niet meer weg te denken categorie in het tankstationkanaal. Even een vergeten oplader kopen, misschien ook nog een telefoonhouder, het vindt gretig aftrek in de tankshop. Hoog tijd om een nieuwe range toe te voegen aan ons aanbod!”, vertelt Renate Remie van Newco Europe.
De nieuwe lijn bestaat uit diverse producten waaronder opladers, sync&charge kabels, powerbanks en telefoonhouders. De donkere verpakking en de zwarte items vallen direct op. “De producten én verpakkingen zijn ontwikkeld in samenwerking met het Philips design team en zijn stijlvol uitgevoerd. De verpakking ziet er echter niet alleen chique uit maar is ook functioneel; die vertelt je in één oogopslag wat het product biedt.”, aldus Renate. De lijn is ontwikkeld met hoogwaardige onderdelen en de producten worden uitvoerig getest. Zo wordt de verbinding van kabel naar connector op breuk getest door middel van 10.000 buigingen en wordt de connector onderworpen aan zoutbaden.

Vertrouwd versus nieuw

Bang dat de nieuwe Philips lijn de vertrouwde AllRide Connect lijn zal gaan vervangen, is Newco niet. “We maken ons geen zorgen over of de nieuwe lijn Allride Connect in de weg zal zitten. Met Philips Connectivity wordt ingezet op het hogere segment. Zo valt er wat te kiezen voor onze klanten én die van hun.”
De nieuwe Philips Connectivity lijn – die momenteel al te koop is bij meerdere Shell rijksweg locaties – is te zien tijdens de Tankstation Vakbeurs op de stand van Newco Europe.

morenews

Prontophot laat textielwasmachine zien op de beursvloer

Voor het eerst staat Prontophot met een echte Revolution Laundry textielwasserette op de beursvloer. Kijk, voel en beleef op de stand (T.105) wat dit textielwasmachineconcept je kan opleveren. De machine is al te vinden op meer dan 250 plaatsen in Nederland en nog eens zo’n 4750 in Europa.  

WashTec presenteert schuim, schuimlans en digitaal platform

De nieuwe powerfoam-lans met bijbehorende chemie van WashTec zijn tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs uit te proberen. De fabrikant staat tijdens de beurs bovendien live in verbinding met de eigen showroom in het Duitse Augsburg, daarmee demonstreren ze de digitale mogelijkheden van het platform Mywashtec.com. De digitalisering in de autowasbranche neemt voortdurend toe. Operators… Lees verder ›

EG kiest voor Walnut

Om de favoriete locatie voor tanken en wassen te worden, wil EG inzetten op meer gemak voor de klant. Dat gemak zit onder meer in abonnementswassen. om dat te doen heeft EG gekozen voor de samenwerking met Walnut Loyalty. Bij het Texaco-station in Rotterdam is EG gestart met de verkoop van wasabonnementen.