Geïntegreerde betaaloplossingen van TSG

Tijdens de Tankstation & Carwash vakbeurs zal TSG Netherlands demo’s geven van verschillende geïntegreerde betaaloplossingen, maar ook alle ins en outs van verschillende typen laadpalen worden besproken. Zo merken we dat er steeds meer vraag is naar betaaloplossingen, zo zien we dat er veel efficiënter te werk kan gaan en dat personeel in de shop op een andere manier ingezet kan gaan worden.

Alvast een aantal geïntegreerde betaaloplossingen die tijdens de vakbeurs te zien zijn:

SelfwashPay

Met de SelfwashPay kunt u uw klant de mogelijkheid bieden om eenvoudig via een touchscreen een wasbeurt te starten. Betalen met muntgeld is nog steeds mogelijk, maar via het state of the art betaalscherm kan er nu ook contactloos betaald worden met bankkaarten, via een barcodescanner, een QR code en zelfs met nummerplaatherkenning. De user interface, tarieven en programma’s kunt u geheel naar eigen wens instellen via het Charlie beheerportaal

CarwashPay

De CarwashPay van TSG is een state of the art betaaloplossing voor roll-over carwashes. Met CarwashPay kunt u uw klant het gemak van de meest recente betaalmogelijkheden bieden, waaronder contactloos voor bank-en credit kaarten, een scanner voor QR codes en barcodes (denk aan kortingvouchers, maar ook de unieke barcodes die gegenereerd worden door Fuel POS ) en zelfs de mogelijkheid om voor abonnementhouders via nummerplaatherkenning de carwash te laten starten!

De terminal is volledig cash-vrij, waardoor er minder kans is op vandalisme en u minder handelingskosten heeft.

Selfservice check-out

TANK & SCAN!

In steeds meer winkels zie je het terugkomen: de zelfscankassa’s. Ook steeds meer tankstations verlangen naar een zelfscankassa, zeker gezien de dreiging van een personeelstekort. De verwachting is dat het in de toekomst een steeds grotere rol gaat spelen. Geen lange rijen meer in de shop, het afrekenen van een broodje en de brandstof kan ideaal bij de zelfscankassa.

morenews

Prontophot laat textielwasmachine zien op de beursvloer

Voor het eerst staat Prontophot met een echte Revolution Laundry textielwasserette op de beursvloer. Kijk, voel en beleef op de stand (T.105) wat dit textielwasmachineconcept je kan opleveren. De machine is al te vinden op meer dan 250 plaatsen in Nederland en nog eens zo’n 4750 in Europa.  

WashTec presenteert schuim, schuimlans en digitaal platform

De nieuwe powerfoam-lans met bijbehorende chemie van WashTec zijn tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs uit te proberen. De fabrikant staat tijdens de beurs bovendien live in verbinding met de eigen showroom in het Duitse Augsburg, daarmee demonstreren ze de digitale mogelijkheden van het platform Mywashtec.com. De digitalisering in de autowasbranche neemt voortdurend toe. Operators… Lees verder ›

EG kiest voor Walnut

Om de favoriete locatie voor tanken en wassen te worden, wil EG inzetten op meer gemak voor de klant. Dat gemak zit onder meer in abonnementswassen. om dat te doen heeft EG gekozen voor de samenwerking met Walnut Loyalty. Bij het Texaco-station in Rotterdam is EG gestart met de verkoop van wasabonnementen.