Mesa Coatings presenteert verbeterde carwashvloeren

Mesa Coatings laat op de Tankstation & Carwash Vakbeurs zien wat een vloer kan betekenen voor de uitstraling van een carwash. De vloerspecialist heeft ervoor gezorgd dat het granulaat beter tegen zonlicht kan en er zijn heel wat nieuwe kleuren verkrijgbaar. 

Een schone carwash zorgt voor een betere klantbeleving en de vloer speelt daar een grote rol in, vinden ze bij Mesa Coatings. De beleving en verwachtingen van de klant bepalen volgens de vloerspecialist mede waar de klant de auto laat wassen.

De vloer in de carwash heeft heel wat te verduren. In de carwash is er niet alleen continu chemische belasting op de vloer, ook de kwaliteit van het water speelt een rol. Daarnaast is er UV-belasting bij de ingang van de wasstraten, bij buitengelegen wasboxen en buitengelegen pompeilanden. 

Bij Mesa Coatings staan de ontwikkelingen niet stil. Zo werd in 2020 de  UV-stabiliteit van het granulaat sterk verbeterd – het kan dus beter tegen zonlicht. Tevens is de zogeheten Topsealer verbeterd, waardoor de Heavy Duty carwashvloer nog zwaardere belasting kan hebben. 

Verder is bij Mesa het kleurenpatroon vernieuwd. De 100 reeks kleuren zijn de standaardkleuren, deze zijn altijd op voorraad. De 200 reeks zijn de uni kleuren, dit zijn effe RAL kleuren. De 300 reeks bestaat uit neutrale en tijdloze kleuren. Verder bevat de 400 reeks rustieke grijstinten. Tot slot kan Mesa een kleur ook op maat maken, dit is de 500 reeks. In deze laatste reeks zijn er verschillende mogelijkheden tot het creëren van kleuren, waardoor de klant in staat is zijn bedrijf te onderscheiden. 

Mesa Coatings is actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en sinds dit jaar ook in Spanje actief. De vertegenwoordigers voorzien iedereen graag van een passend advies en een team van vaklui draagt zorg voor een correcte uitvoering. 

Mesa Coatings is op de beurs te vinden in stand T.223.

morenews

Prontophot laat textielwasmachine zien op de beursvloer

Voor het eerst staat Prontophot met een echte Revolution Laundry textielwasserette op de beursvloer. Kijk, voel en beleef op de stand (T.105) wat dit textielwasmachineconcept je kan opleveren. De machine is al te vinden op meer dan 250 plaatsen in Nederland en nog eens zo’n 4750 in Europa.  

WashTec presenteert schuim, schuimlans en digitaal platform

De nieuwe powerfoam-lans met bijbehorende chemie van WashTec zijn tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs uit te proberen. De fabrikant staat tijdens de beurs bovendien live in verbinding met de eigen showroom in het Duitse Augsburg, daarmee demonstreren ze de digitale mogelijkheden van het platform Mywashtec.com. De digitalisering in de autowasbranche neemt voortdurend toe. Operators… Lees verder ›

EG kiest voor Walnut

Om de favoriete locatie voor tanken en wassen te worden, wil EG inzetten op meer gemak voor de klant. Dat gemak zit onder meer in abonnementswassen. om dat te doen heeft EG gekozen voor de samenwerking met Walnut Loyalty. Bij het Texaco-station in Rotterdam is EG gestart met de verkoop van wasabonnementen.