15 & 16 november 2023 | Jaarbeurs Utrecht

Programma 2023

Vanuit Expo Houten organiseren de vaktitels TankPro en CarwashPro de Tankstation & Carwash Vakbeurs. Tijdens een bezoek aan de Tankstation & Carwash Vakbeurs ontmoet u bedrijven uit de hele Vlaamse en Nederlandse Tankstation & Carwash sector. Naast een goed gevulde beursvloer organiseren we ook een ​​​inhoudelijk programma waaronder het jaarlijkse congres en een tiental kennissessies. 

Congres
Het congres draait jaarlijks om 1 onderwerp. Hier duiken we dieper op in met diverse specialisten en het bedrijfsleven. Het onderwerp van 2022 was: “To charge or not to charge”. Het programma hiervan is hier terug te vinden. Het onderwerp van 2023 is nog niet besloten. Heeft u hier ideeën over? Laat dit ons dan weten via [email protected]

Kennissessies
Tijdens de kennissessies gaan we met presentaties, interviews of panelgesprekken in op de laatste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van alternatieve brandstoffen, shop, bakery, food, koffie of carwash. Zo kunt u uw kennis bijspijkeren om daar vervolgens over bij te praten tijdens de uitgebreide netwerkborrel!

Genoeg redenen om ook in 2023 deel te nemen aan de Tankstation & Carwash Vakbeurs!

Houd mij op de hoogte