Veilig naar de vakbeurs

Om een succesvolle én veilige beurs te bouwen, is het belangrijk dat we met elkaar de juiste maatregelen in acht nemen. Deze maatregelen zijn gekozen om de veiligheid te garanderen maar maken het tegelijkertijd heel goed mogelijk om het beursbezoek, de kennisoverdracht en het netwerken optimaal te laten plaatsvinden. We hebben deze periode goed benut om een sterk concept neer te zetten, waarbij de richtlijnen gesteld door de overheid natuurlijk centraal staan.

Daarom organiseren wij de Tankstation & Carwash Vakbeurs dit jaar volgens ons “WALK & TALK” concept. 

Walk & Talk Zones

Op de beursvloer vindt u op de vloer twee kleuren terug. De zwarte ‘TALK’ zones (waaronder ook alle stands) waar je elkaar in een ruime opzet kan spreken. De groene ‘WALK’ paden die u alle ruimte bieden om zonder tegenliggers rustig een ronde over de beursvloer te maken.

Eenrichtingsverkeer

De gehele beursvloer is opgebouwd uit éénrichtingspaden, zodat je kan wandelen zonder tegenliggers. Als je van route wilt veranderen, gebruik je de zwarte “TALK” zones om de route te bepalen. Als tip geven we mee: stel vooraf je looproute samen voor een efficiënt beursbezoek.

Anderhalve meter afstand

De gangpaden, stands en congreszalen zijn allemaal ingericht zodat u als bezoeker ten alle tijden anderhalve meter afstand kunt houden. Gun elkaar de ruimte en zorg dat deze afstand ook wordt gewaarborgd. Onze Guest Wellness Host zal aanwezig zijn om naleving van deze regels te coördineren.

Tijdsslot

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven de beurs te bezoeken, zónder dat het te druk wordt, kiest u dit jaar uit één van de twee shifts. Tijdens de registratie kunt u aangeven of u de vakbeurs in de ochtend of middag gaat bezoeken.

Hygiëne

Hoewel handen schudden helaas nog niet tot de mogelijkheden behoort, zorgen we er wel voor dat de handen en de rest van de beursvloer goed gedesinfecteerd kunnen worden door desinfectiezuilen bij de entree, verspreid over de beursvloer en op alle stands te plaatsen en extra schoonmaak momenten van alle openbare ruimtes.