10 & 11 november 2021, Expo Houten

Frequently Asked Questions

Om een aantal belangrijke vragen snel beantwoord te hebben, hebben we deze pagina ingericht. Mochten er meer of andere vragen zijn dan hieronder staan, neem dan gerust contact met ons op.

Q: Ik kan niet inloggen in de ProMedia Webshop, wat moet ik doen?
A: Zoek in uw mail naar de mail van [email protected] of ga naar shop.promedia.nl om in de webshop te komen.
Log hier in met uw email als gebruikersnaam. Mocht u het wachtwoord niet meer weten, klik dan op de wachtwoord vergeten knop en volg de instructies in de mail verzonden door [email protected]

Q: Hoe kan ik de kleur van mijn tapijt wijzigen?
A: Ga naar de ProMedia webshop. Klik op het de naam van het evenement en scroll helemaal naar beneden. Daar staan alle producten die u momenteel heeft waaronder ‘needle felt carpet’. Mogelijk ziet u niet alles, klik dan op ‘view all’. Klik op het ‘OI – 000’ nummer en selecteer de kleur die u wilt. Klik op ‘Next’ om de keuze op te slaan.

Q: Waar kan ik mijn tijdslot voor laden en lossen boeken?
A: Dat kan momenteel nog niet. Zodra het systeem klaar staat, krijgt u een link in de mail via waar de tijdsloten geboekt kunnen worden. Tijdsloten zijn alleen nodig voor lossen, direct naast de beurshal. Mocht u enkele spullen vanaf het parkeerterrein naar de stand brengen, is het niet nodig een moment te boeken. Houd u wel te allen tijde aan de tijden zoals aangegeven in het handboek.