Exposant worden

Met de Tankstation & Carwash Vakbeurs hebben Nederland en Vlaanderen hun eigen branche-evenement gericht op de tankstation-, brandstof-, convenience en carwashsector. Het is de enige kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die actief zijn in de tankstation- en carwashbranche, zowel allround als specialistisch.

Als exposant krijgt u de ideale gelegenheid om uw bestaande relaties te ontmoeten, te onderhouden en misschien nog wel mooier: u krijgt de kans om prospects kennis te laten maken met uw nieuwe producten of diensten en direct te verkopen.

Beursplattegrond

Verschillende mogelijkheden

De organisatie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs heeft verschillende mogelijkheden om te exposeren. Er zijn stands beschikbaar in de formaten 12m², 15m2, 18m2, 25 m² en 30m². Tevens is het mogelijk om eigen standbouw af te nemen.

Carwashdemonstraties

Speciaal voor op carwash gerichte exposanten is het ook mogelijk om live demonstraties te verzorgen vanuit de stand of een aparte plek binnen of buiten de beurshal. Wij zorgen voor de promotie en de tijdsblokken.

Meer weten?

Breng dus ook uw producten of diensten tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs onder de aandacht van honderden beslissers en beïnvloeders in de tankstation-, brandstof- en carwashbranche. Meer weten? Download vrijblijvend de exposanten- en sponsorbrochure.