9 & 10 november 2022 | Expo Houten

Exposant worden

Met de Tankstation & Carwash Vakbeurs hebben Nederland en België hun eigen branche-evenement gericht op de tankstation-, brandstof-, convenience en carwash sector. Het is de enige en grootste kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die actief zijn in de tankstation- en carwash branche, zowel allround als specialistisch. Hier komen exposanten die zich richten op de food & beverage, forecourt apparatuur, shopinrichting, technologie en software, personeel, car wash systemen, stofzuiger systemen, bouw- en inrichting, laadinfrastructuur, H20 tanken et cetera.
 
Onze bezoekers zijn directe en management van tankstations, brandstofmaatschappijen, oliemaatschappijen en car wash

Als exposant krijgt u de ideale gelegenheid om uw bestaande relaties te ontmoeten, te onderhouden en misschien nog wel mooier: u krijgt de kans om potentiële nieuwe klanten kennis te laten maken met uw nieuwe producten of diensten en direct te verkopen.

Exposant worden

All-in standaard stands en eigen standbouw

Wij bieden geïnteresseerde standhouders de mogelijkheid om hun eigen stand op te bouwen. Hiervoor neem je dan de m2 af op de beursvloer. Ben je niet hiervoor in de gelegenheid dan hebben wij ook handige all-in stand pakketten in verschillende formaten, inclusief inrichting, opbouw en andere handige zaken.

Exposant worden

Meer informatie?

Kortom, breng dus ook uw producten of diensten tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs onder de aandacht van duizenden beslissers en beïnvloeders in de tankstation-, brandstof- en carwash branche. Alle informatie en mogelijkheden hebben wij handig omschreven in onze exposanten brochure.

Download vrijblijvend de exposanten- en sponsorbrochure door het onderstaande formulier in te vullen. U ontvangt dan onze brochure in uw mailbox!