Exposant worden? Bekijk de mogelijkheden voor 2024!

Met de Tankstation Vakbeurs hebben Nederland en België hun eigen branche-evenement gericht op de tankstation-, laden-, brandstof-, convenience en carwash sector. Het is de enige en grootste kennis- en ontmoetingsplek voor professionals die actief zijn in de tankstation- en carwash branche, zowel allround als specialistisch. Hier komen exposanten die zich richten op de food & beverage, forecourt apparatuur, shopinrichting, technologie en software, personeel, carwash systemen, stofzuiger systemen, bouw- en inrichting, laadinfrastructuur, H20 tanken et cetera.

Als exposant krijgt u de ideale gelegenheid om uw bestaande relaties te ontmoeten, te onderhouden en misschien nog wel mooier: u krijgt de kans om potentiële nieuwe klanten kennis te laten maken met uw nieuwe producten of diensten en direct te verkopen. Kortom, breng dus ook uw producten of diensten tijdens de Tankstation Vakbeurs onder de aandacht van duizenden beslissers en beïnvloeders in de tankstation-, laden-, brandstof- en carwash branche.

Dit jaar hebben wij een speciaal FoodCourt voor exposanten die actief zijn in food & beverages on-the-go. Een speciale ruimte op onze beurvloer met kant en klare standplekken en zitruimte voor de bezoekers. In het FoodCourt kunnen exposanten hun producten laten zien en proeven aan de bezoekers. Heb jij producten die on-the-go shops echt moeten opnemen in hun assortiment, dan is dit dé plek om aanwezig te zijn!

Energieplein

Exposanten die zich richten op laad(infra) en waterstof hebben ook hun eigen plek op de beursvloer. Hier worden alle oplossingen voor laden voor fleet-, snelweg-, stedelijk gebied en OV gepresenteerd.

Carwash Square

Carwash is een belangrijk onderdeel van het mobility energy landschap. Op het Carwash Square komen alle oplossingen, producten en diensten voor een professionele carwash samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Exposanten 2024: