10 & 11 november 2021, Expo Houten

Nieuw: Cleanpanel reclamepanelen

Onderhoudsarme kunststof panelen met full-colour bedrukking

Iedere carwashondernemer weet: het oog wil ook wat. Een schone, blinkende wasstraat straalt professionaliteit uit en draagt bij aan de klanttevredenheid. Speciaal voor de carwash industrie ontwikkelde Cleanbuild BV het Cleanpanel paneel: kunststof wand- en plafondbekleding die makkelijk schoon te houden is. Sinds kort is het ook mogelijk de panelen te bedrukken met een fotoprint, waarmee een doorsnee wand tot eyecatcher wordt omgetoverd.

Beleving in de carwash
Ondernemers in de carwashindustrie zetten steeds vaker in op de klantbeleving. Daarbij speelt het interieur van de wasstraat een belangrijke rol. Nick Elbertsen, accountmanager bij Cleanbuild, ziet dat in de praktijk vaak voorbijkomen. “Onze Cleanpanel panelen zijn in eerste instantie ontwikkeld om hun praktische, hygiënische eigenschappen. Sterk, geen corrosie en makkelijk schoon te maken. Maar we horen steeds vaker dat ondernemers ook voor ons kiezen vanwege de heldere kleur en de strakke vormgeving van de panelen. Uitstraling wordt steeds belangrijker.”Met de nieuwe Cleanpanel reclamepanelen speelt Cleanbuild in op de vraag van ondernemers. Elbertsen: “Naast de witte en grijze Cleanpanel panelen willen we iets extra’s bieden aan de carwashondernemer. Met bedrukte panelen profiteer je van het onderhoudsgemak van Cleanpanel en heb je tegelijkertijd alle vrijheid wat vormgeving betreft.” Zo kunnen de geprinte panelen worden voorzien van logo’s en huisstijlen, maar ook van levensgrote sfeerfoto’s en reclame-uitingen.

Bestickerde en bedrukte panelen
Cleanbuild had al bestickerde panelen in het assortiment, die vaak worden toegepast voor tankstation luifels. Daar komen nu de geprinte panelen bij. Wat is het verschil? Elbertsen: “Bij de bedrukte panelen wordt de afbeelding tijdens de productie direct op de panelen geprint en afgewerkt met een flexibele laklaag. De panelen zijn dus in één keer klaar. Bij bestickering wordt de sticker pas na productie aangebracht op de panelen.”
Cleanpanel kunststof panelen zijn bestand tegen extreme weersinvloeden en veelvoorkomende chemicaliën, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast.

Carwash – & Tankstation Vakbeurs
Tijdens de Carwash – & Tankstation Vakbeurs presenteert Cleanbuild BV de nieuwe, bedrukte Cleanpanel kunststof panelen. In de stand is het mogelijk een demowand te bezichtigen en om meer informatie te krijgen over het product.

Meer nieuws

Virtueel afhaalsysteem maakt van tankstations multifunctioneel servicepunt

Koeltechniekspecialist Smeva uit Valkenswaard laat op woensdag 10 en donderdag 11 november 2021 tijdens de Tankstation Vakbeurs in de Expo in Houten live zien hoe de nieuwe virtuele reserverings- en afhaalmodule Viresmo werkt. Hiermee kunnen tankstations 24/7 als servicepunt en stoplocatie dienen voor het ophalen van gekoelde food- en drankproducten. Daarmee spelen ze in op… Lees verder ›

CarPay-Diem partnership sees Parkopedia become the largest facilitator of in-car fuel payments in Europe

Parkopedia has announced a partnership with leading fuel payment provider CarPay-Diem to strengthen Parkopedia’s recently launched integrated multi-domain payment platform. The new partnership expands the coverage of Parkopedia’s in-car fuelling payment solution to now become the largest facilitator across Europe. CarPay-Diem is a trusted fuelling payment provider, with a 90 percent returning customer rate, in… Lees verder ›

Voldoende voorraad + volle schappen = goede verkoop

Non-food heeft voor ondernemers vaak een wat lagere prioriteit dan bijvoorbeeld food, koffie en tabak. Maar het is als categorie wel een echte margemaker. Maar dan moet er wel voorraad zijn. Want voldoende voorraad en volle schappen zorgen voor meer verkoop. In een workshop tijdens de Tankstation Vakbeurs op 10 en 11 november gaat Jean-Pierre… Lees verder ›